Onderzoeken

In opdracht van de ANBOS is in het voorjaar 2002 een diepgaand onderzoek uitgevoerd.

Gegevens van het onderzoek kunt u aanvragen bij:

ANBOS, postbus 1274, 3600 BG Maarssen, info@anbos.nl

De hoofdpunten zijn gepubliceerd in het blad De Schoonheidsspecialist (Juli/Augustus 2002; pagina 38 t/m 44).

citaten (pag. 43, Schoonheidsspecialist):

"Melissa, het pakket van WEGA, is geschikt voor alle typen schoonheidssalons, zowel met als zonder medewerkers, en vanwege de uitgebreide functies ten behoeve van specialistische behandelingen vooral voor salons die deze bieden..."
"Behoudens enkele verbeteringen van de functionaliteit van Melissa valt bij de huidige dienstverlening van WEGA niets op te merken..."

In opdracht van ProVoet (Landelijke Organisatie voor de Voetverzorger / Pedicure) is een onderzoek uitgevoerd.

Melissa is in het kader van dit onderzoek uitgebreid onderzocht.

bron: Voetverzorgers/Pedicures op weg naar automatisering! door EIM Zoetermeer, in opdracht van ProVoet. 11-april 2002. Het gehele rapport is verkrijgbaar bij ProVoet, Veenendaal.

citaat blz 15 (aanbevelingen):

"Voor de voetverzorger/pedicure die zo compleet mogelijk wil zijn, is Melissa van WEGA Automatisering het meest uitgebreide pakket. In dit pakket is bijna alles ondergebracht. Zelfs de financiƫle administratie is in het pakket opgenomen. De klantenkaart is zeer uitgebreid. De klachten kunnen op foto's of tekeningen worden weergegeven. Medische gegevens, huisarts en zorgverzekeraar kunnen geregistreerd worden. Afrekeningen kunnen indien van toepassing rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd worden".